AWS///EMLÉKSZEM LIVE SESSION///BARBA NEGRA///2022AWS live session a Barba Negra színpadán.
A felvétel készült: Budapest, 2022 február 14.

00:00 LAKATLAN EMBER (Áron András)
04:08 NEM FÁJ (Stefán Tamás)
07:52 MÉG LÉLEGZEM (Venyige Balázs)
11:41 SORSFORGATÓ (Molnár Bálint)
15:32 MINDENT A SEMMIÉRT (Nagy Zoltán)
19:11 MI VAGYUNK (Kovács Pali)

A videó az NKA – Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Operatőr 1: Bikali Sándor
Operatőr 2: Zsoldos Dávid
Videó vágás, utómunka: Veress Áron
Hangfelvétel/mix/master: Brucker Bence (Y Sound Studio)
Y Sound Studio: https://ysound.hu/

BARBA NEGRA website: http://www.barbanegra.hu/
BARBA NEGRA Facebook: https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.HUNGARY

★ AWS Facebook: https://www.facebook.com/awszenekar
★ AWS Instagram: http://www.instagram.com/awsofficial
★ AWS YouTube: https://www.youtube.com/user/AWSofficial

★ Koncertszervezés/menedzsment: Marosi Nikolett // niki.marosi@momgmt.hu

source

30 thoughts on “AWS///EMLÉKSZEM LIVE SESSION///BARBA NEGRA///2022”
 1. Érdekes voltak ezek az új énekesek kivéve (Áron András aki csak üvöltüznitud képtelen másra salynos) voltak jók és hát érdekes volt csakígy tovább sok sikert nektek AWS. 🙂 ☺🤘🤘🤘🎸🎸🎸

 2. Mindegyik énekes hihetetlenül tehetséges! Le a kalappal tényleg valamennyiük előtt!
  Apey viszont egy teljesen más nívó (számomra biztosan)…!💜
  A különdíjast követően nálam az abszolút első helyezett: Stefán Tomi! 🙂Utána második Nagy Zoli, és Molnár Bálint, hiszen mindkettőjük parádés volt! Harmadik pedig Venyige Balázs.
  Előre sajnálom szegény új srácot, bárki is legyen az majd, mert rengetegen örökké Örshöz fogják méregetni. Ez fix, hiszen már most is ez történik. (Nem fogok hazudni, engem is befolyásolt a hangbéli hasonlóság, viszont ezen túlmenően igyekszem úgy felfogni, hogy nyilván, nem egy klónt kapnánk. A következő énekes egy teljesen más személyiség lesz – váhatóan másabb érzésekkel, és ezáltal másabb dalszövegekkel is /amennyiben ő is írná őket részben, vagy teljesen/ – , és ezzel egy totálisan új korszak kezdődik az AWS-nél.) És ez óriási nyomás, teher lenne egy normál ember számára is (mármint a hasonlítgatás, az eredeti énekes árnyékában való létezés), egy érzékeny művésznek meg hatványozottan az… Rengeteg erőt kívánok nektek, AWS, srácok! 🤍

 3. Venyige Balázs volt a legmagabiztosabb hangügyileg. Igaz új hangszín a zenekarban, de nála éreztem azt hogy nem volt elcsukló hang és bitang jól szólt a közös vokálos rész is. 3-4x libabőr első hallgatásra 🙂 Rajta kívül Bálint és Áron is magabiztosak voltak hangügyileg, de nem éreztem hogy passzolnának. Stefán Tamás küzdött a legjobban azon hogy hasonlítson Örsre, sikerült is neki, de nem volt erő benne. Kovács Pali is jól tolta, jó volt a színpadi jelenléte is, viszont néhol el-elcsuklott a hangja. Lehet csak a felvétel hibája. 1. Balázs, 2. Pali, 3. Bálint, 4. Tamás, 5. Áron, 6. Zoli

 4. Áron András nagyon adja. Egy teljes koncertet meghallgatnék vele ebben az új hangszínben. Zseniális.

 5. Apey egy Zseni! Budapest Parkos Örs emlékkoncert óta azt várom, hogy legyen egy studió minőségű verzió Áron Andrással!

 6. Sosem tudtam elképzelni, hogy Örs helyére valaki is méltó lenne, vagy be tudná tölteni azt, de Stefán Tamás produkciója után, nagyon örülnék ha tovább csinálnátok!
  Fel a fejjel srácok! 🖤🕊

 7. Hangszínre Stefán Tamás, viszont szerintem Venyige Balázs volt a legpontosabb és legmagabiztosabb előadó

 8. Stefán Tamás produkciójánál megkönnyeztem. Tudom, képtelenség helyettesíteni, de ott hirtelen újra hallottam Örsöt…

 9. Srácok mind elég jó, de nem hasonmást kell keresni. Az új frontembernek nem valakinek a hasonmásának kell lennie. Senkit nem lehet pótolni, főleg, ha valamit jól csináltak előtte mint Örs. Egy olyan ember kell, aki mentalitásában és képzettségében helyt tud állni az új dolgokban!

 10. Örs pótolhatatlan,ez tény!Viszont Stefán Tamás nagyon de nagyon közel jár hozzá!Elképesztő a srác!

 11. Végig hallgattam 2x. Nos ha biztonsági játékra mentek akkor Stefán Tamás (tényleg "passzol" a hangja). Áron András vagy Nagy Zoltán egy másabb metodika de ők is alkalmasak szerintem. Aztán Venyige Balázs is jó. Az utolsó két úriember sem rossz csak nem az Aws-be. Ez a véleményem. Persze az is számít hogyan jönnek ki a tagok. De mi ez az egész valami demokratikus választás lesz?

 12. Apey fura a színpadon gitár nélkül, de a hangja így magyar nyelven is világszínvonalú ☺️

 13. Apey és Nagy Zoli állatként letolták, imádtam mindkettejüket és imádom is. További sok kitartást nektek srácok.

 14. Nagy zoltán pont jo, jo hangja van és tud kemenyen is oda csapni …jó valtoztatás lenne 🙂

 15. Nagyon jó énekes mind a 6 úriember, de sajnos nem érzem, hogy meg tudná tölteni az űrt, amit Örs hagyott akar hangban, akar színpadi jelenlétben.

 16. Szerintem akkor csinálná jól a banda, hanem egy új Örsöt keresne, hanem egy más karakterű énekest. Nekem Stefán Tamás és Pali emiatt esik ki, hasonlítanak Örsre, de hiányzik az a hihetetlen mélység a hangjukból. Mindig a Csodához hasonlítanák, ami senkinek nem lenne jó, és sosem tudnák pótolni. Nálam Bálint a befutó, brutál energia van benne, és új irányt vehet vele az AWS. Mindezzel együtt le a kalappal mindenki előtt, hajrá srácok!

 17. Nem értem miért mondjátok, hogy egyik vagy másik ember jó lenne az aws énekesének.. Ők énekesek saját zenekarral! Miből gondoljátok, hogy otthagynák a saját zenekarukat?! És úgy gondolom nem mi rajongók, vagy #teamAWS tagok fogják eldönteni ki is lesz az új énekes. A srácok fogják érezni kivel lesz meg az a harmónia amire ők vágynak minden szempontból. Még az is lehet női énekes lesz, és ha nem hasonlít Örsre majd az új énekes akkor mi van? Semmi. Sőt, szerintem még jobb is lenne ha nem hasonlítana. Hosszú távon könnyebb lenne úgy a srácoknak. Nem biztos, hogy jó ha egy ilyen lelki terhet pakolunk az új énekesre, hogy ennyire számít, hogy hasonlít -e Örsre, vagy sem, vagy épp mit hogyan énekel. Nekem csak egy a fontos, hogy a srácok úgy érezzék, hogy megtalálták a megfelelő embert, és én maximálisan támogatni fogom őket bárki is legyen az.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha loading...